Ana içeriğe atla

Erdoğan bitiyor, AKP eriyor...


Anonymous'tan Erdoğan'a: İç ettiğiniz yüz milyarlarca doları anlat

Dünyaca ünlü hacker grubu Anonymous, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bir mesaj gönderdi.

 Anonymous, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Reis, bize HSBC, Vakıfbank, Deutschebank ve Credit Suisse'yi anlat. Berat, Bilal ve Yiğit'le iç ettiğiniz yüz milyarlarca dolar'ı anlat. Anlat ki senin gibi bir ustadan feyz alalım! ifadelerini kullandı. 

İngilizce paylaşım yapan hesaptan mesaj Türkçe atıldı. Grubun bir başka hesabından tweete verilen İngilizce yanıtta ise, "IŞİD'de petrol üretimi ve kaçakçılığına dahil olan Berat Albayrak'ı hatırlıyorum. Erdoğan'ın damadı." ifadeleri kullanıldı.

Hacker grubunun bir diğer mesajında ise iktidara yakın Takvim gazetesi için “Takvim gazetesi bizi ‘Anonymous lobisi’ ilan eder ise gözümüz arkada kalmayacak” denildi.

"Hukuk tükendikçe AKP tükeniyor"

 "Demokrasi küçüldükçe AKP küçülüyor, tükeniyor. Tek adam, bir damat feda etmekle bu ağır tablonun içinden sıyrılamayacağını çok iyi biliyor" 

"Yoksulluk yükseldikçe AKP düşüyor"

"Bütün bu zorbalıkların ve hukuk dışılığın ağır sonuçları onların da sonunu getirdi. Kur, enflasyon, adaletsizlik, eşitsizlik, işsizlik yoksulluk yükseldikçe AKP düşüyor.

"Demokrasi küçüldükçe, hukuk tükendikçe, AKP küçülüyor, AKP tükeniyor. Tek adam, bir damat feda etmekle bu ağır tablonun içinden sıyrılamayacağını çok iyi biliyor.

"Şimdilerde ekonomide reform, yargıda reform, demokraside iyileştirme gibi vaatler ileri sürmeye başladılarsa da bunun hiçbir inandırıcılığı yoktur, kalmamıştır.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

OECD Ülkeleri ve Türkiye’nin Sağlık Sistemleri, Sağlık Harcamaları ve Sağlık Göstergeleri Karşılaştırması

Koronavirüs salgınının merkezi haline gelen Batı ülkelerinin sağlık sistemleri bu krize ne kadar hazırlıklı? Çoğu ülkenin yeni tip koronavirüsün yol açtığı Covid-19 hastalığı ile mücadele yöntemi, sağlık sistemi kapasitelerini aşmayacak şekilde vakaları kontrol altına almak. Özellikle Çin'den sonra epideminin merkezi haline gelen Avrupa ülkeleri ve ABD, virüsle mücadele açısından sıkı sosyal mesafe önlemleri alarak vatandaşlarını evde kalmaları konusunda uyarıyor. İtalya, İspanya ve Fransa gibi kimi ülkeler çok daha katı uygulamalara giderek sokağa çıkmayı belirli şartlara ve koşullara bağladı. Böylece koronavirüsün riskli gruplara ulaşması engellenerek ülkelerin sağlık sistemlerinin kapasitelerinin aşılmaması hedefleniyor. Bilim dünyasının ve uzmanların 'eğriyi düzleştirin' çağrılarının nedeni de bu. Dünyanın sağlık sistemleri en verimli ülkeleri! Türkiye listede... Dünya Sağlık Örgütü'nün (DSÖ) dev bir çalışma sonrası hazırladığı liste tartı

TÜİK Başkanlığı’na Emine Erdoğan’ın özel kalem müdürünün eşi atandı!!!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanlığı’na, Başkan Yardımcısı Muhammed Cahit Şirin vekaleten atandı. Şirin, Emine Erdoğan’ın özel kalem müdürü olan Elif Esen ile evli. TÜİK’ten yapılan duyuruya göre, Kurumun Başkan Vekili Yinal Yağan, Sümer Holding’e Genel Müdür olarak atanırken, Başkan Yardımcısı Muhammed Cahit Şirin ise TÜİK Başkanlığı’na vekaleten getirildi. Muhammet Cahit Şirin, KADEM’de yönetim kurulu üyesi olarak çalışan daha sonra Emine Erdoğan’ın özel kalem müdürü olan Elif Esen’le evli. Muhammet Cahit Şirin ve Elif Esen’in düğünlerinin şahitliğini Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan yapmıştı. MUHAMMED CAHİT ŞİRİN KİMDİR? 1984 yılında İstanbul’da doğan Muhammed Cahit Şirin; ilk, orta ve lise eğitimini Konya’da tamamladı. Şirin, Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği’nden mezun olduktan sonra Ford, BP, Abbott gibi uluslararası firmalarda uzman ve yöneticilik pozisyonlarında görev yaptı. 2018 yılında Türkiye İstatistik Kurumu’nda göreve baslayan Muhammed Cahit

Sağlıkta şiddet yasa teklifinin görüşülmesi önerisi AKP-MHP oylarıyla reddedildi!!!!

Sağlıkta şiddet yasa teklifinin görüşülmesi önerisi AKP-MHP oylarıyla reddedildi CHP Milletvekili Ali Şeker'in, sağlıkta şiddeti önlemeye dair yasa teklifinin görüşülmesi teklifi, Meclisteki AKP ve MHP milletvekillerinin oylarıyla reddedildi. CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, sağlıkta şiddeti önlemeye dair yasanın bir an önce çıkarılması için  TBMM 'de görüşmelere başlanmasını istedi. Şeker’in bu önerisi AKP ve MHP milletvekillerinin oylarıyla reddedildi. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulunda söz alan ve kürsüye doktor önlüğü ile çıkan Ali Şeker, "Vekil kimliğimle değil hekim kimliğimle konuşacağım. Sağlıkta şiddet yasası çıkana kadar da bu mikrofonda kalsın önlüğümüz” dedi. "SAĞLIKÇILARI ÜÇ GÜN ALKIŞLADIK AMA SONRA..." Milletvekili Ali Şeker, konuşmasında “Üç gün sağlıkçıları alkışladık ama sonrası üç nokta, boşluk. Eğer biz Meclis olarak bu sağlıkta şiddet yasasını çıkartmayacaksak ne farkımız kaldı? Sadece alkış yetmez